PRESENTACIÓ

Els donem la benvinguda a la web institucional del Departament de Salut de Sagunt, adscrit a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Comunitat Valenciana.

 

Mapa de Cobertura de Sanidad

 

Aquest Departament cobreix les necessitats assistencials de les poblacions de les comarques del Camp de Morvedre (València) i l'Alt Palància (Castelló), així com dels municipis de Puçol i El Puig (l'Horta Nord) i Almenara, Xilxes i La Llosa (La Plana Baixa). En total, més de 152.000 habitants de 50 municipis.

 

La finalitat del Departament de Sagunt, com a estructura territorial sanitària dependent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, és contribuir a millorar i elevar el nivell de salut de tota la població adscrita, desenvolupant accions de protecció i promoció de la salut i de prevenció de les malalties, i la millor atenció sanitària en els seus vessants d'Atenció Primària i Especialitzada, tractant d'assegurar en totes les actuacions la qualitat, l'eficiència i la humanització.

 

La sanitat pública valenciana, a través de la seua estructura departamental, manté com un dels seus objectius bàsics la millora de la qualitat de l'atenció sanitària que presta; millora que engloba tant les possibilitats efectives i provades de la ciència mèdica com la percepció pels pacients del tracte humà rebut. La qualitat de l'atenció se sustenta en la millora contínua dels processos, en una perspectiva de treball centrada en el pacient i articulada entorn de les seues necessitats, en la participació i el treball en equip i en la informació objectiva, amb el seu aprofitament òptim per a un adequat monitoratge.

 

Des d'aquesta web pretenem facilitar l'accés i divulgar el coneixement de la labor de tot l'equip humà del Departament de Salut de Sagunt.

 

Esperem que els resulte d'utilitat.