Acerca del Portal

Portal Corporatiu del Departament de Salut de Sagunt

 

Aquest és el portal corporatiu del Departament de Salut de Sagunt, integrat en la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, i està destinat a la comunicació a Ciutadans i Professionals de la informació relativa a aquest departament de salut.

 

Accessibilitat

 

L'accessibilitat en un portal Web consisteix a garantir l'accés a la informació i als serveis oferits en les seues pàgines sense limitació ni cap restricció per raons de discapacitat de qualsevol tipus o condicionants tècnics, havent de tindre en compte que moltes persones que accedeixen a la informació inclosa en les nostres pàgines Web ho fan des de diferents dispositius i entorns.

 

Amb la finalitat d'ajudar i facilitar l'accés a la informació, les pàgines Web han de complir una sèrie de pautes i recomanacions indicades pel grup de treball WAI (Web Accesibility Initiative), que forma part del consorci de W3C (World Wide Web Consortium).

 

Aquestes pautes conformen un estàndard de fet en matèria d'accessibilitat a les pàgines Web que varien des del nivell 1 (A), passant pel nivell 2 (AA), fins al nivell 3 (AAA).

 

Aquest portal Web ha sigut desenvolupat per a satisfer tots els punts de verificació de prioritat 1 i 2, aconseguint, en l'actualitat, el nivell A en la majoria de pàgines i el nivell AA en un gran percentatge d'elles.

 

Únicament el contingut d'algunes seccions específiques, per matèria del seu contingut, compta amb problemes lleus per a superar els test d'accessibilitat.

 

Utilització de recursos gràfics

 

Els recursos gràfics que s'han utilitzat per a l'elaboració del portal són de producció pròpia i per a la resta s'ha utilitzat material llicenciat amb llicència Creative Commons que permet la seua utilització en aquest portal.

 

Gràcies per visitar-nos.