Accesibilitat

És el nostre objectiu, seguint la línia de la Generalitat, posar tota la seua informació a disposició de la ciutadania, evitant l'exclusió i promovent l'accessibilitat per aconseguir la universalització de la informació. L'objectiu és que el major nombre possible de persones puguen navegar per les seues pàgines sense trobar dificultats d'accés.

La grandària de les fonts utilitzades és adaptable i el visitant pot canviar-la d'acord amb les seues necessitats. La majoria dels navegadors disposa d'una opció de menú (Vegeu - Grandària de text) que li permetrà engrandir i reduir les fonts, i pot aconseguir el mateix efecte girant la roda del ratolí mentres polsa la tecla Control.

Esta web està en procés d'adaptació de conformitat amb el Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic.

El nostre treball i el nostre esforç van encaminats a continuar millorant de forma contínua l'accessibilitat d'este portal. Per això esperem la seua comprensió i la seua col·laboració i els invitem a ajudar-nos a millorar este lloc Web per mitjà de l'enviament dels seus comentaris i suggeriments en la secció de "Contacte".

L'última revisió realitzada ha sigut el: 26/05/2020