NOTICIES

El servici d'Urgències Hospitalàries del departament de salut de Sagunt present en el 34 congrés de SEMES

03/06/2024

El servici d'Urgències Hospitalàries del departament de salut de Sagunt present en el 34 congrés de

  • Sis metges i sis infermeres del servici d'Urgències Hospitalàries seran els representants del departament en esta 34a edició

El servici d'Urgències Hospitalàries del departament de salut de Sagunt anuncia la seua presència en el pròxim 34 Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Medicina d'Urgències i Emergències (SEMES) que es durà a terme a Sevilla els dies 5,6 i 7 de juny.

 

L'objectiu principal d'este congrés és promoure l'intercanvi de coneixements, experiències i avanços científics en l'àmbit de la medicina d'urgències i emergències.

 

Sis metges i sis infermeres del departament seran els representants del servici d'Urgències Hospitalàries en esta trenta-quatrena edició del congrés, aportant els seus treballs de recerca en tots els formats, és a dir, participant amb comunicacions orals, a més de publicar diferents posters exposats i defesos, que tracten: el triatge, la confidencialitat, el programa ‘Deixa la teua petjada’ i casos clínics rellevants d'interés en la pràctica diària.

 

Concretament, els facultatius d'urgències exposaran 13 posters en el congrés, dels quals tres amb defensa i quatre comunicacions orals. Per part seua, infermeria presentarà un poster.

 

Així mateix, amb la finalitat de compartir amb la resta dels professionals d'Urgències, de tot l'àmbit nacional, els progressos que resulten del constant treball dels professionals del servici d'urgències del departament saguntí, els representants duran a terme una gran posada en comú posant en el centre de la nostra assistència l'atenció integral dels usuaris, vetlant per una atenció àgil, resolutiva i de qualitat, a més d'humanitzant amb empatia este acompliment 24 hores al dia, 7 dies per setmana, els 365 dies a l'any ininterrompudament.

Compartir

Galeria d'imatges