NOTICIES

L'Hospital de Sagunt serà escenari de les Jornades de Clausura de AVAIC i AVAE 2024

10/06/2024

L'Hospital de Sagunt serà escenari de les Jornades de Clausura de AVAIC i AVAE 2024

  • Les jornades se celebraran els dies 14 i 15 de juny en la sala d'actes de l'Hospital de Sagunt
  • Cita clau per a abordar aspectes transversals i multidisciplinaris d'interés per a enfortir i promoure l'excel·lència en la pràctica al·lergológica

L'Hospital de Sagunt serà escenari de la XXXI Jornada de Clausura de l'Associació Valenciana de Al·lergología i Immunologia Clínica (AVAIC) i la XIV Jornada de l'Associació Valenciana d'Infermeres d'Al·lèrgia (AVAE) que se celebraran els pròxims 14 i 15 de juny.

 

Les jornades inclouran diferents xarrades i tallers que versaran sobre temes relacionats amb malalties inmunoal·lérgicas comptant amb la participació de destacats experts que posaran sobre la taula com enfrontar-se al dia a dia d'este servici orientats tant al pacient com al professional.

 

Cal destacar que estàs jornades es dividiran en dos dies. D'una banda, el divendres arrancaran les jornades a les 11 hores, dedicant este espai als Metges Interns Residents (MIR), on s'exposaran diferents aspectes d'interés per al futur d'estos especialistes en formació. A la vesprada, l'activitat se centrarà en la XIV Jornada de Clausura AVAE. La directora d'Infermeria del departament de salut de Sagunt, Matilde Alonso al costat de la presidenta de AVAE, María José Plá, seran les encarregades d'inaugurar una trobada dedicada a la infermeria d'esta especialitat.

 

Així mateix, el dissabte, a partir de les 9.15 hores, el dia se centrarà en els facultatius especialistes en Al·lergología de la Comunitat Valenciana. La gerent del departament de salut de Sagunt, Ana Peiró, inaugurarà el matí acompanyat per les facultatives de Al·lergología de l'Hospital de Sagunt i organitzadores de la jornada, Irene Iglesias i Carolina Perales que, al costat de la presidenta de AVAIC, Carmen Andreu, donaran pas a un dia de trobada per a enfortir la comunitat professional i promoure l'excel·lència en esta pràctica.

 

La jornada finalitzarà a les 14 hores després del lliurament dels Premis del Concurs de Casos Clínics AVAIC 2024 entregats pel secretari de AVAIC, Teodorikez Jiménez i la vocal de residents, Natalia Martos.

 

Una cita clau que permetrà explorar i compartir avanços recents en el camp de la Al·lergología, així com abordar aspectes transversals i multidisciplinaris d'interés.

Compartir

Galeria d'imatges